Brood en patisserie
Over ons
Brood en patisserie

Hey, ik ben Gina. Mijn grote passie is bezig zijn in de keuken, en dan vooral het maken van brood en patisserie. Ik bak mijn brood niet in een broodmachine, maar in de oven. Vroeger woog ik elk ingrediënt af. Nu probeer ik vaak op het gevoel af te gaan. Ik experimenteer graag met verschillende soorten graan, pitten en noten. Wat patisserie betreft: dit is een oneindige bezigheid. Ik zoek op internet naar nieuwe ideeën en probeer zelf nieuwe smaken uit. Ik ben deze blog begonnen omdat ik het leuk vind hierover ideeën uit te wisselen. Jullie kunnen hier heel wat van mijn experimenten vinden. Ik wens jullie veel leesgenot!

Archief

Brood en patisserie

Brood en patisserie: bake-off producten

Paula Evans

Ben jij ook een echte foodjunk? Wij wel! wij zijn gek op nieuwe dingen proberen en ontdekken. Lekkernijen, taartjes, cakejes, en andere zoetigheden. Maar ook de gezonde alternatieven zijn wij gek op. Helaas kost het maken van al deze lekkernijen veel tijd en toch ook wel enige moeite. Dit is iets waar de drukke Nederlanders van tegenwoordig geen tijd meer voor heeft of simpelweg geen tijd meer voor wil maken. Daarom zijn wij ontzettend blij met de bake-off producten die je tegenwoordig overal kunt krijgen. De keuze is reuze. Lactose-, gluten- en suikervrije producten, ze zijn er tegenwoordig allemaal. Lees nu gauw verder en ontdek de mogelijkheden en de voordelen van deze bake-off producten. 


Wat zijn bake-off producten precies?

Bake-off producten zijn de zogeheten klant en klare voedingsproducten die je alleen nog maar in de oven of magnetron hoeft te doen en het is klaar om geserveerd te worden. Omdat dit zo ontzettend tijdbesparend en gemakkelijk is, wordt er in vele restaurants ook gebruik van gemaakt. De gasten zullen het niet eens merken, want deze producten worden tegenwoordig zo goed en vers gemaakt dat ze niet te onderscheiden zijn van een maaltijd waarvoor de chef uren in de keuken heeft gestaan. Nu hoor ik je denken, zijn deze producten wel gezond? Het antwoord is simpel: ja. Deze producten en gerechten worden vers bereid door echte chefs en vervolgens meteen ingevroren. Er hoeven dus geen conserveringsmiddelen gebruikt te worden en doordat het gerecht ingevroren wordt, zullen ook alle vitamines en minerale behouden worden. Deze producten zijn wellicht nog verser en gezonder dan de producten die niet ingevroren zijn en al een tijd in de koelkast staan. Ook voor de thuisconsument worden de bake-off producten steeds vaker gebruikt. Hoe makkelijk is het om bijvoorbeeld altijd een stokbroodje of een taartje achter de hand te hebben wanneer er onverwachts visite op de stoep staat? De meeste mensen hebben wel een aantal van deze bake-off producten in huis en maken hier regelmatig gebruik van. 


De voordelen van de bake-off producten

De voordelen zijn van deze producten zijn eigenlijk al eerder in de tekst genoemd. Het grootste voordeel is wel dat het gebruik van deze producten het leven gewoon een stuk makkelijker maakt. Het is sneller dan uren in de keuken te staan. Ook blijft de kwaliteit van de gerechten behouden en vitamines en mineralen zullen niet verloren gaan. Een ander voordeel is dat je nooit meer een tekort aan voedsel in huis zult hebben. Je kunt altijd een voorraadje opslaan in jouw vriezer.  Dus, al met al zijn wij een grote fan van de bake-off producten en zijn de makers erg dankbaar voor het makkelijker maken van ons drukke bestaan!

Kijk bij Bakkerij Bartels BV voor een divers aanbod aan bake-off brood producten.


Delen